Kalendar zvijezda regiona

Autor  Feb 25, 2021

Agencija Atrakcija osnovala je Kalendar zvijezda regiona u sklopu Svjetskog kalendara zvijezda.

„Kalendar zvijezda regiona Jugoisočne Europe“  omogućiće zvijezdama iz ovog regiona da imaju svoj dan  u godini koji će biti obilježavan na primjeran način.

U Kalendar zvijezda se ulazi po principu “only by invitation" - "samo na poziv", a uvrštenja se vrše za različite kategorije, od muzičkih, filmskih do sportskih zvijezda ...

Kalendar zvijezda je način da dani u godini budu simbolično dodijeljeni pojedinoj zvijezdi odajući joj tako počast i pažnju javnosti te podsjećajući na njihova djela.


Svjetski kalendar zvijezda pokrenut je početkom 2021. godine od strane agencije Atrakcija kao model obilježavanja jednog dana u godini koji pripada jednoj zvijezdi. U Svjetski kalendar zvijezda ulazi se isključivo na poziv po modelu “only by invitation” , a podijeljen je na više kategorija(muzika, film, art, ,,,) te u tri sektora:

-          svijet

-          države

-          jezički povezani regioni


Svjetski kalendar zvijezda, uz podršku pokrovitelja i sponzora, želi modelom snažnog fokusa podsjetiti javnost na važnost i djela zvijezde te, posebno u vrijeme pandemije, omogućiti zvijezdama da dođu do novih kanala sponzorstva za svoj dan.

Svjetski kalendar zvijezda formirao je posebni odjel za regione pa tako i za region SEE „Kalendar zvijezda Jugoisočne Europe“ koji će omogućiti zvijezdama iz ovog regiona da imaju svoj dan godini koji će biti obilježavan na primjeran način.


Agencija Atrakcija

Januar  2021.


Kontakt:
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Tel: ++ 387 62 142 502