Hariana - Izmišljen krevet za "rad od kuće"

Autor  Jan 08, 2021

Uz pomoć daljinskog upravljača možete izabrati jedan od osam masažnih funkcija koji su ugrađeni u krevet.

Hariana je ime ultimativnog kreveta za sve one koji rade od kuće, a koji ima toliko funkcija da se nikad ne morate ustati iz njega. Riječ je o visokom tehnološkom rješenju Jubilee Furniturea iz Las Vegasa koji zadovoljava sve potrebe.

Uz pomoć daljinskog upravljača možete izabrati jedan od osam masažnih funkcija koji su ugrađeni u njega. Tu je i pomično uzglavlje koje se prilagođava vašim potrebama, ugrađeni Bluetooth zvučnik s kompletnim audio sustavom i sustavom za pročišćivanje zraka.

U krevet je ugrađena i polica za knjige, lampa za čitanje, kao i mjesto za punjenje električnih uređaja. Dolazi i sa sefom koji je zaštićen šifrom, skladišnim prostorom za pohranu različitih sitnica te pomičnim stolom za rad koji možete podignuti ili spustiti po potrebi.

Krevet se može naručiti u dvije veličine – king (203x193 cm) ili queen (203x152 cm) u različitim bojama te od različitih tkanina. Ovisno o željama cijena kreveta varira od 2800 do 3200 američkih dolara, odnosno od oko 17.400 do 20.000 kuna.