Vakcinisana dobila COVID-19 - Melissa Joan Hart Istaknuto

Autor  Avg 25, 2021

Glumica Melissa Joan Hart otkrila je na društvenim mrežama da, iako se vakcinisala sa obje doze, ima teže simptome COVID-19 zaraze. Pozvala je i pratioce da se čuvaju.

Zvijezda serije "Sabrina vještica tinejdžerka" Instagram objavom iz kreveta pratiocima je rekla da se osjeća "loše" i da misli da su joj COVID-19 virus prenijela djeca

"Vakcinisana sam, dobila sam Covid i to je loše", rekla je. "Osjećam težinu na grudima. Teško je disati. Mislim da jedno moje dijete također ima Covid. Molim se da su svi dobro."

Nastavila je: "Mislim da smo kao zemlja postali malo lijeni i stvarno sam ljuta što moja djeca nisu morala nositi masku u školi. Prilično sam sigurna da je to razlog."

Hart kaže da svojim postom ne pokušava biti političku aktivna, već samo objavljuje novosti o svom zdravlju.
"Htjela sam ovo podijeliti sa svima vama. Ne objavljujem ovo da bi bilo politički ili da bih dobila sažaljenje, samo želim podijeliti svoja iskustva, " ona je napisala.

"Samo sam uplašena i tužna i razočarana u sebe i neke od naših vođa", dodala je. "Samo bih volljela da sam bila bolja, pa vas molim da vi budete. Zaštitite svoje porodice. Zaštitite svoju djecu."

Podsjetila je sve da pandemija "još nije gotova".

"Nadala sam se da jest, ali nije, zato budite oprezni i čuvajte se", rekla je.