Članak je filtriran: Nedjelja, 07 Avgust 2022

Politička dešavanja u Bosni i Hercegovini nastavljaju puniti naslovnice svjetskih medija koji s pažnjom prate razvoj situacije u zemlji. Respektabilni SkyNews u najnovijem tekstu o BiH upozorava kako je trideset godina nakon rata zemlja suočena sa nestabilnostima, etničkim podjelama, vjerskim rivalstvima, poricanjem genocida i bolnim sjećanjima, ali i utjecajem iz Moskve. Autor teksta smatra kako postoji strah mnogih u zapadnoj Europi da Rusija traži nove lokacije za poticanje nemira, kako bi odvratila pažnju od onoga što se događa u Ukrajini, te da bi BiH, sa svojim podjelama i nestabilnošću, mogla izgledati kao savršen kandidat.

Objavljeno u Political Attractions
Nedjelja, 07 Avgust 2022 10:50

WSWS: ‘Biden nastoji ući u rat s Kinom’

Bidenova administracija radi posao za koji svjesno zna da će dovesti do vojnog sukoba s najmnogoljudnijom zemljom na svijetu.

Objavljeno u Political Attractions

Znanstvenici iz Pertha udahnuli su život desetljećima staroj njemačkoj misteriji tijela nepoznatog muškarca pronađenog kako pluta u Sjevernom moru, koristeći novu forenzičku tehniku koja je otkrila da je možda veći dio svog života proveo u Australiji.

Objavljeno u News Attractions