Članak je filtriran: Petak, 05 Avgust 2022

Povrće sadrži razne hranjive materije koje podržavaju cjelokupno fizičko zdravlje. Nova studija objavljena u Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics sugeriše da, osim fizičkog zdravlja, povrće može poboljšati i mentalno zdravlje.

Objavljeno u XAttraction
Petak, 05 Avgust 2022 00:00

Cepelin u Pragu

Kao maštoviti dodatak praškom Dox Centru za suvremenu umjetnost, iznad krova jedne od galerija ispružio se pravi zeppelin.

Objavljeno u News Attractions

Svatko ima svoj način postizanja nirvane i sreće, pa je tako i dalmatinska fjaka svojedobno završila na naslovnicama svjetskog BBC-a. Bugari nisu iznimka, a svi štovatelji fjake cijenit će i ovaj koncept koji navodno vodi ka unutarnjem miru i sreći.

Objavljeno u Atrakcije

Guardian je sastavio listu od 40 najboljih plaža za 2022. godinu na koju su uvrštene i tri hrvatske. Hrvatske plaže često pronađu svoje mjesto na raznim svjetskim listama, a ovaj put putopisci su izdvojili lokacije na Lošinju, Pelješcu i Paklenim otocima.

Objavljeno u News Attractions
Petak, 05 Avgust 2022 00:00

Latvija se priprema za sukob s Rusijom

Latvija, baltička zemlja na granici s Rusijom, koja broji 1,9 milijuna stanovnika, strahuje da će joj se Moskva osvetiti zbog odluke o uklanjanju spomenika iz vremena Sovjetskog Saveza, a neki se pribojavaju i invazije.

Objavljeno u Political Attractions

Pentagon je, u okviru tajnog programa, razmatrao mogućnost da izbuši Mjesec termonuklearnim eskplozijama. Američki portal "Vice" dobio je na uvid 51 dokument nekada tajnog programa američkog Ministarstva odbrane, koji otkriva za kakva se sve istraživanja koristio novac američkih poreskih obveznika.

Objavljeno u News Attractions
Petak, 05 Avgust 2022 00:00

"Detektivi" love lažne bolesnike

Tokom ljeta mnoge kompanije u Austriji angažuju privatne detektive da provjere da li su zaposleni, koji su otvorili bolovanje, stvarno bolesni.

Objavljeno u Radnički MS