Članak je filtriran: Subota, 20 Avgust 2022

Finski premijer Sanna Marin izjavila je danas da se testirala na drogu, nakon objavljivanja snimka ranije ove sedmice na kojem pleše sa prijateljima i naglasila da se nikada u životu nije drogirala.

Objavljeno u Political Attractions
Subota, 20 Avgust 2022 22:08

Plesala sam, pjevala i zabavljala se

Finska premijerka, Sanna Marin, suočava se s oštrom reakcijom nakon što je viđena kako tulumari na videu koji je procurio na društvene mreže

Objavljeno u Political Attractions

Rasprava o plesanju i pjevanju finske premijerke Sanne Marin na privatnim zabavama ne prestaje zaokupljati ljudske umove, posebno nakon što su se pojavile nove snimke na kojima se vidi kako u jednom klubu u Helsinkiju pleše s finskim rock pjevačem Olavijem Uusivirtom.

Objavljeno u Political Attractions

Potpredsjednik bh. entiteta Republika Srpska Ramiz Salkić danas je rekao, reagujući na izjavu visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Christiana Schmidta, da ne vidi problem u funkcioniranju u bh. entitetu RS, da ta izjava zvuči nevjerovatno, te "da je ona plod nepoznavanja stanja ili loše namjere".

Objavljeno u Political Attractions

"Lista briljantnih poteza" poćela je sa uvrštenjima briljantnih političkih poteza. Naime, osim političkih, Lista će vršiti i uvrštenja briljantnih poteza u raznim segemntima društva.

Objavljeno u Political Attractions