Članak je filtriran: Ponedjeljak, 01 Avgust 2022
Ponedjeljak, 01 Avgust 2022 22:56

Nancy Pelosi ipak stiže u Tajvan?

Mogući posjet predsjednice Zastupničkog doma američkog Kongresa Nancy Pelosi Tajvanu očekuje se 2. kolovoza navečer, objavljeno je u ponedjeljak, 1. kolovoza, a prenosi ruski TASS pozivajući se na agenciju Kyodo.

Objavljeno u Political Attractions

Ruski predsjednik Vladimir Putin u nedjelju je u Sankt Peterbrugu potpisao novu pomorsku doktrinu kojom je SAD označen glavnim rivalom Rusije te su postavljne ruske globalne pomorske ambicije za ključna područja kao što su Arktik i Crno more, javlja Reuters.

Objavljeno u Political Attractions
Ponedjeljak, 01 Avgust 2022 00:00

Amerikanci hakiraju mozgove muha

Uz pomoć genetskog inženjeringa, nanotehnologija i elektrotehnike, istraživači su demonstrirali bežičnu tehnologiju koja omogućuje kontrolu neurona u mozgu za manje od jedne sekunde

Objavljeno u XAttraction
Ponedjeljak, 01 Avgust 2022 00:00

Restoran kažnjava one koji ne pojedu svu hranu

Vlasnik restorana, Hitoši Sugita, objasnio je kako naplaćivanje kazni zbog bacanja hrane proizlazi iz želje da kod mušterija podigne svijest o opasnosti i važnosti ribarskog posla

Objavljeno u XAttraction

Koliko god užasni i krvavi bili, filmovi od kojih se zaista ježimo su oni koji nam "upadaju u glavu" i psihički nam se poigravaju sa mislima. Stoga nije ni čudo što je "Salò" ili "120 dana Sodome" proglašen za najuznemirujući film svih vremena od strane časopisa Complex.

Objavljeno u Atrakcije

Mijašita radi s timom od oko 30 učenika i proizveo je razne uređaje za okus, uključujući vilicu koja čini okus hrane bogatijim.

Objavljeno u Atrakcije

Na otočiću se nalaze samo tri kuće, od kojih se dvije iznajmljuju, pa je jasno da ćete ovdje imati više privatnosti nego u drugim prenapučenim turističkim mjestima na Jadranu...

Objavljeno u Atrakcije
Ponedjeljak, 01 Avgust 2022 00:00

Paradoks eskalacije u Ukrajini

Od ruske invazije na Ukrajinu pojavio se paradoks o eskalaciji. Zapad pažljivo izbjegava određene vrste uplitanja – kao što je slanje borbenih zrakoplova MiG u Kijev, postavljanje zona zabrane letova i raspoređivanje vojnika na zemlju – iz straha da će izazvati veći rat s Moskvom.

Objavljeno u Political Attractions