Članak je filtriran: Srijeda, 22 Septembar 2021

Jedan korisnik Twittera je objavio snimku priloga Fox Newsa na kojoj poznata američa voditeljica Laura Ingraham čita izjave nekih političara o izbjeglicama iz Afganistana nakon što su talibani tamo preuzeli vlast, komentar na izjavu hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića postao je hit.

Objavljeno u News Attractions

Finac koji je zbog ubojstva iza rešetaka proveo dvadeset godina danas pokušava vratiti dug društvu otvaranjem "sobe bijesa" u kojoj njegovi klijenti mogu bejzbolskom palicom razbijati kućanske predmete.

Objavljeno u News Attractions

Nikolas Đentile, tridesetsedmogodišnji ljubitelj Tolkinove fantazije, odlučio je da učini više od čitanja o životu svojih omiljenih likova, Hobita, pa je i sam počeo da živi kao Hobit.

Objavljeno u News Attractions

Visoki predstavnik Europske unije (EU) za vanjsku politiku i sigurnost Josep Borrell priredio je na marginama Opće skupštine Ujedinjenih nacija (UN) neformalnu večer sa liderima države Zapadnog Balkana.

Objavljeno u Political Attractions
Srijeda, 22 Septembar 2021 09:10

Ja sam predsjednik i Hrvata u BiH - Milanović

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović izjavio je nakon obraćanja u Generalnoj skupštini UN-a kako je on predsjednik i Hrvat u Bosni i Hercegovini što je šokiralo i novine koji su tražili objašnjenje.

Objavljeno u Political Attractions

Kineski čelnik Xi Jinping izjavio je u svom obraćanju Općoj skupštini Ujedinjenih naroda kako Kina više neće graditi nove termoelektrane na ugljen u inostranstvu, kao svoj doprinos rješavanju problema klimatskih promjena, prenosi Hina.

Objavljeno u Political Attractions

Hrvatski povjesničar Ivo Goldstein našao se nedavno na udaru optužbi u komentaru u The Jerusalem Postu o navodnom “ismijavanju” Holokausta. Taj medij se potom ispričao i uklonio članak zbog nedovoljne provjere, ispostavilo se, lažnih navoda. Protiv njega je nedavno objavljeno i protestno pismo zbog, kako tvrde potpisnici, umanjivanja broja žrtava u ustaškom logoru Jasenovac tijekom Drugog svjetskog rata.

Objavljeno u Political Attractions

Visoki političari u Njemačkoj zaprepašteni su zbog ubistva mladog radnika na benzinskoj pumpi nakon što je zamolio kupca da nosi zaštitnu masku za lice.

Objavljeno u News Attractions

Glumac Danijel Krejg, koji je nedavno boravio u Beogradu, izazvao je pravu buru izjavom da misli kako Džejmsa Bonda ne bi trebalo da glumi žena.

Objavljeno u News Attractions